template-browser-not-supported

Noticias

Ayudes del CEI pa la matriculación nos Cursos Xenerales de Llingües

Tola comunidá universitaria puede solicitar estes ayudes que s'inscriben nes estratexes del Campus d'Excelencia pal fomentu de la formación n'idiomes.

Les bases reguladores de la concesión d'ayudes económiques del Campus d'Excelencia Internacional destinaes a la comunidá universitaria pa financiar total o parcialmente la matrícula nos Cursos Xenerales de Llingües apaecen nel BOPA del pasáu 3 d'agostu.

Dientro del proyectu "Ad Futurum", el CEI promueve estes ayudes como parte de la so exa estratéxica 1 "Docencia del Sieglu XXI, Mirando al Mundu" y más concretamente, de la llínea d'actuación referida a la formación n'idiomes. Van Poder ser beneficiarios de les ayudes los miembros de la comunidá universitaria matriculaos nos Cursos Xenerales de Llingües entamaos pola Universidá d'Uviéu, que s'encuadren en dalguna d'estes trés modalidaes: personal d'alministración y servicios, personal docente ya investigador o estudiantes d'enseñances reglaes de la Universidá.

Quien resulten beneficiarios d'estes ayudes asumen como obligación l'asistencia regular a les clases del cursu y el llogru del certificáu d'aprovechamientu, al so términu.